ROTI PALEIS

ROTI PALEIS Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 615 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti Paleis. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 23:15 quick and delicious!! cant beat that when craving roti!
3 jul 2022 om 23:29 Prima eten
1 jul 2022 om 20:14 Lekker gegeten en snel bezorgd! (Chutney mag er van mij standaard bij hoor)
24 jun 2022 om 20:45 Top
24 jun 2022 om 15:27 Ik had o.a kip roti besteld, geen aardappel roti! Waar was de kip?
22 jun 2022 om 21:20 Eten is lekker, bezorging duurt te lang! Ruimte voor verbetering! 3x de afgesproken tijd is……. Volgende keer verwacht ik het wat sneller of je tijd bijstellen.
20 jun 2022 om 20:34 Eten was erg lekker en bezorging sneller dan verwacht.
19 jun 2022 om 21:29 Warm bezorgd, goede porties en goed van smaak. Top!
17 jun 2022 om 19:57 Zeer smakelijk en positief bevallen
10 jun 2022 om 19:32 16:50 besteld en 18:15 pas bezorgd behoorlijk minpuntje. Daarentegen was het eten was heerlijk.
8 jun 2022 om 19:48 Dit keer heel veel aardappelen en heel weinig boontjes . Dit is het enige minpuntje . Voor de rest gewoon goed .
6 jun 2022 om 20:50 Hoe krijgen we de gele kleurstof van de Roti uit onze tafel? We hadden wat onder het bakje moeten leggen natuurlijk .