ROTI PALEIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 689 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti Paleis. Meer weten? Ontdek meer

19 nov 2022 om 20:23 geen groentes bij roti. helaas was er geen lams meer andere bestelling. bij deur ook geen mango drankje. jammer
18 nov 2022 om 22:39 Eten was heerlijk! Aanrader!
18 nov 2022 om 22:33 Heerlijk en heel vriendelijke bezorger!
18 nov 2022 om 19:21 Eten was iets te laat , maar waarschijnlijk hebben ze weer voor de verkeerde deur gestaan . Toen naar mij gelopen , daarom was het niet heel warm meer . Volgende keer beter
17 nov 2022 om 11:25 SO NAAR OKAN
16 nov 2022 om 21:41 Super lekker!
14 nov 2022 om 19:38 Kan me niet heugen ooit een roti te hebben gegeten dat beter was dan vandaag het smaakte echt verukkelijk en meer dan genoeg per maaltijd' kan zelfs nog wat voor morgen bewaren en de bezorger was vriendelijk en ruim optijd tot snel weer
13 nov 2022 om 19:43 Ben niks beters gewend, altijd prima optijd en zeker snel voor de keuze zsm. En broodje bakkel, hete kip of/en de 3 stokjes saté zijn echt lekker.... zo door blijven gaan, tot binnenkort weer.
13 nov 2022 om 18:58 Eerder bezorgd dan de aangegeven wachtijd van 55 minuten..helaas de peper vergeten maar de smaak van het eten was heerlijk dus het word vergeven we hebben heerlijk gegeten tot de volgende
10 nov 2022 om 20:01 Ontzettend lekker gegeten! Heel smaakvol, vriendelijke bezorgster en netjes op tijd.
6 nov 2022 om 9:14 We moesten 2 uur wachtten op koud eten. Er was t een en ander niet bijgeleverd, na een paar keer bellen beloofden ze dat de bezorger de deur uit ging doch dat duurde nog een 45 minuten… we moesten t maar n de magnetron zetten! Alles was droog en hard
30 okt 2022 om 17:51 Eten is goed niks bijzonders maar wel lekker Bezorging erg slecht 45 min te laat Intotaal 1.5 uur moeten wachten en ik had om een rustig tijdstip besteld Jammer